Er der et afløb foran din altandør?

30 juni 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

En altandør kan jo både vende ud til bade- eller haveplan, men den kan jo også være en etage eller flere oppe.

Men begge steder kan der være et afløb, og så kan det være et nedløbsrør, som der fortsætter ned, eller det sender vandet videre, og måske er man på det niveau, hvor vandet ryger ned i afløbet.

Så kan det godt larme lidt, hvis det regner meget, og man står lige her ved altandøren, eller hvis det så virkelig regner heftigt igennem, og tagrenden er over en, så kan vandet måske godt flyde lidt over, hvorfor man lige skal trække sig et skridt baglæns, hvis man gerne vil stå og nyde vejret i døråbningen.

Ender det virkelig med at regne over, så skal man helst gå indenfor og lukke døren, så man gør sit for, at vandet ikke kommer ind – er der lyn med i vejret, er man også bedst sikret mod det indenfor.

Altandörr

Det er interessant og spændende med et afløb ved siden af ens altandør

Hvis det er et virkelig tykt nedløbsrør, der leder ned til afløbet ved siden af ens altandør, så skal man huske at passe på, hvis man drejer direkte om hjørnet, så man ikke render ind i røret og bøjer/ødelægger det eller slår sig selv – og det skal man huske at fortælle andre, så de ikke laver den fejl også.

Hvis nu så afløbet af lige under ens altandør, så skal man være varsom med, hvad man har i hænderne, når man træder ud på den anden side, og man skal da især ikke begynde at svinge med det, hvis det er små sager.

Man kan jo ende med at tabe det, så det ryger ned i afløbet, og så kan det blive skyllet ud, så man aldrig får fundet det igen – eller det stopper afløbet til.

Flere Nyheder