Få flotte gyldne nye trægulve

30 september 2021
Lotte Hindsberg

Har du trægulve, og er de begyndt at se grå og triste ud, eller har du svært ved at få dem rene, også selvom du vasker dem med den rigtige sæbe tit og ofte skyldes det at det er tid til at få den afslebet. De fleste vælger at få det gjort i forbindelse med en flytning, men hvis man har boet længe i boligen og ingen umiddelbart planer om at flytte, kan det være nødvendigt at få afslebet dem.

Det kan du gøre på to måder. Du kan tage et rum af gangen eller også kan du vælge at tømme hele boligen. F.eks. sætte alt ud i en container og så tage hele boligen på en gang. Du kan vælge selv at gøre det og måske bo i et sommerhus i mellemtiden eller også kan du få et firma til at stå for opgaven, imens du er på ferie. Du kan søge på gulvafslibning thisted, hvis du bor i det område.

Valg af afhøvler

Når du skal vælge en afhøvler så tag dig tid til at finde den rigtige. Kontakt mindst tre forskellige, så du får et godt overblik over prisniveauet. Bed også gerne om referencer. Det er også en god ide at kaste et blik på Trustpilot. Her skal du ikke hæfte dig ved de bedste og dårligste anmeldelser, men se om der er noget der går igen i flere af anmeldelserne. Positivt som negativ. Er der f.eks. fem der skriver det samme er der stor sandsynlighed for at det samme sker hos dig.

Husk at få et tilbud der også incl. efterbehandling. Når et trægulv er blevet afslebet er det helt nøgent og meget modtageligt for pletter, skidt og snavs og skal derfor have en efterbehandling. Det kan f.eks. være lak, som er nemt at holde, men er man til de lyse og gyldne trægulve skal du vælge lud eller sæbe.

Flere Nyheder