Gulvafslibning: et ideelt valg

14 juni 2020
Cecilie Mortensen

Der er flere gode grunde til, at en gulvafslibning er det ideelt valg til dine gulve. Det er selvfølgelig, hvis de trænger til fornyelse, og gerne skal have en behandling, der kan ændre deres udseende. En gulvafslibning kan nemlig gøre underværker for et trægulv, som har fået ridser og mærker. Men hvad er det helt præcist, at en gulvafslibning gør? Det skal vi prøve at dykke mere ned i

Hvad gør en gulvafslibning? 

Det smarte og effektive ved en gulvafslibning er, at man sliber ca. 1 millimeter af gulvets overflade. Det er lige præcis nok til, at overfladen kan blive pæn igen. Og samtidig fjerner man også den tidligere efterbehandling, som gulvet har haft. Først laves der en grovslibning og derefter laver man en finere slibning, hvor overfladen bliver helt pæn og jævn. Som det sidste skridt skal gulvet have en efterbehandling. Og netop efterbehandlingen er også vigtigt for gulvet. Det er nemlig med til at beskytte gulvet, så det ikke så nemt tager imod ridser og diverse væsker. Forestil dig også bare en bordplade, som ikke har fået en overfladebehandling. Den bordplade vil suge alt væske til dig, hvis der spildes vin, saftevand eller andet farverigt – og det samme vil selvfølgelig også ske for dine gulve, hvis ikke de får den rette efterbehandling. 

For at komme bedst muligt i mål med din gulvafslibning, så er det ideelt at hyre professionel hjælp. Med professionel hjælp kan du være sikker på, at du får et resultat, som kan holde sig pænt i mange år frem. Brug derfor også gerne lidt tid på at undersøge markedet, så du får det firma, der kan levere den bedst mulige service. Du kan bl.a. bruge ratingsider til at undersøge, hvordan andre kunder har oplevet deres tidligere arbejde – og det kan give dig en indikation af, hvad du selv kan forvente.  

Flere Nyheder