Gulvafslibning i Jylland

18 januar 2022
Agner Clausen

advertorial

Er dit trægulv træt og slidt? Det er let løst med en afslibning eller afhøvlning samt eventuelt en efterbehandling.

Kan jeg selv slibe mit gulv?

Kan man selv slibe eller afhøvle gulve? Jo det kan man. Men det er værd at overveje, om ikke det er en bedre idé at lade en fagmand shine gulvet op. Hvorfor det? Jo, det kræves øvelse at få et godt resultat. Det der ind imellem sker, er at man kommer til at skade gulvet. Så bliver det et større arbejde at rette op på det. Og måske står gulvet ikke til at reddes.

image

Fordelen ved at vælge en professionel gulvmand

En professionel gulvmand gør arbejdet på en brøkdel af den tid, vi amatører bruger på det. Han kender sit værktøj og maskiner. Samtidigt er han ekspert på gulve og ved hvordan man behandler de forskellige slags trægulve, der findes. Så han laver sjældent fejl og gør tingene i rigtig rækkefølge.

Hvilken efterbehandling skal jeg vælge?

Derfor er det ikke helt så dyrt at få arbejdet gjort af en professionel. En dygtig gulvmand kan hjælpe dig med at afgøre, hvordan gulvet skal efterbehandles. For gulvafslibning og efterbehandling går hånd i hånd. Det er vigtigt, at du vælger den helt rigtige efterbehandling, da denne behandlingsproces trods alt har stor indflydelse på dit gulvs udseende, og holdbarhed. Der er fordele og ulemper med enhver efterbehandling. Det afhænger delvis af smag og behag, men det spiller også en rolle, hvad gulvet skal bruges til. Alle efterbehandlinger tjener til at beskytte trægulvet. Men visse vælges af estetiske grunde. Som sagt, rådfør dig med en fagmand.

Gulvkanonen – en erfaren gulvmand

En virksomhed som har over ti års erfaring med gulvarbejde er Gulvkanonen. Inden de påbegynder et projekt lytter de til dine spørgsmål og overvejelser. Sammen bliver i enige om, hvordan opgaven skal løses. Gulvkanonen giver dig et uforpligtende tilbud. Gulvkanonen anser ikke opgaven for løst, før du er tilfreds.

Flere Nyheder