Hvad kan du få fikset ude på dit badeværelse?

11 november 2021
Steffen Petersen

advertorial

Der kan, ligesom andre steder i dit hus, opstå problemer ude på dit badeværelse. Hvis du har mange tekniske apparater eller andet inventar, der kræver særlig pleje, så kan der opstå situationer, hvor du får brug for professionel hjælp. Her skal du muligvis have fat i fagfolk, der har stor erfaring med udredningen af dine problemer, så du kan få et velfungerende toilet, håndvask eller brusekabine igen.

Læs med her, og hør hvem du skal kontakte, hvis du har problemer. 

 

image

 

1. Hvis du har et utæt toilet

Hvis du erfarer, at dit toilet ikke er tæt, så skal du kontakte en VVS-mand. Vand fra dit afløb eller kloak skal helst gerne blive der, hvor det er. Det skal ikke op i dit badeværelse, da det kan være sundhedsskadeligt for dig selv og dine omgivelser. Måske er tilslutningen af toilettet og dit afløb beskadiget, hvorfor en VVS-mand skal have udskiftet rørene eller vandtilslutningen. Uanset hvad, så skal du have fat i en VVS-mand, hvis du oplever problemer med dit toilet.

 

2. Hvis du har en defekt brusekabine

En utæt brusekabine kan skabe problemer med vandet ude i dit badeværelse. Det er god praksis at tilkalde en blikkenslager, når du ser, at der løber vand ud fra ydersiden af din brusekabine eller gennem revner i glasset eller fliserne omkring den. En blikkenslager vil kontrollere vandtilslutningen til bruseren, som sandsynligvis er rustet. En blikkenslager kan udskifte eller reparere eventuelle defekte dele, hvis det er nødvendigt.

 

3. Hvis du har et slidt badekar

Hvis du har et gammelt og slidt badekar, så kan du også få den renoveret. Et badekar kan godt tage skade overtiden, hvor den kan komme til at se rusten og gammel ud. Her kan du med hjælp af re-emaljering få malet badekarret i en ny farve eller i den samme hvide farve, som før. Her skal du tilkalde specialister, der kan hjælpe dig med at male badekar, så det ser ud som nyt igen.

Flere Nyheder