Luksus i badeværelset med maling af badekar

03 februar 2019
Astrid Pedersen
Luksus i badeværelset med maling af badekar

Når du ønsker wellness og luksus i hjemmet, gøres dette allerbedst med et badekar. Så er du i besiddelse af et badekar, kan du – med andre ord – skabe din helt egen hjemme-spa. Ud over den indlysende økonomiske fordel ved ikke at skulle erlægge tusindvis af kroner hver måned, hvis du ønsker at besøge en spa et par gange hver uge, er det også ekstra luksus agtigt ikke at skulle ud af døren for at gå i spa – eller at skulle dele oplevelsen med andre.

Er dit badeværelse i besiddelse af et stort og lækkert badekar, kan du helt selv bestemme alt, lige fra musikken, der bliver spillet og temperaturen på badevandet til duften i stearinlysene og den olie, du anvender. Og du bestemmer 100% selv, hvornår det er tid til at stå ud af badet!

Et slidt badekar er ikke særligt luksus agtigt

Luksus oplevelsen er selvfølgelig betinget af, at dit badekar kan leve op til dine standarder. Et badekar, som er så slidt, at der er tydelige, gulligt brune aflejringer af kalk og okker rundt omkring i karret, er mildest talt ikke særligt lækkert, hverken at se på eller bade i.

Faktisk kan et badekar, hvis emalje har været udsat for megen slitage gennem flere år, være direkte uhumsk, og – i værste fald – den rene bakteriebombe. Hud- og sæberester i den ru overflade danner nemlig de perfekte levevilkår for alskens mikro organismer, som kan være sygdomsfremkaldende. Og det er jo ærligt talt ikke særligt wellness befordrende.

Nyt liv til dit badekar med professionel re-emaljering

Til alt held kan dit badekar sagtens reddes. Med en ny emalje kan dit gamle badekar faktisk komme til at stå som nyt i løbet af 24 timer.

Du kan kontakte en dygtig håndværker, og læse mere om maling af badekar, på badekarsmaler.dk

Flere Nyheder