Med en tandretning får du dit smukke naturlige smil tilbage

30 april 2021
Silje Hansen

Der er desværre mange der aldrig får gjort noget ved sine tænder, fordi man nu er blevet ung eller voksen. Det er meget normalt at man med tiden får skæve tænder eller, der opstår et større mellemrum mellem tænderne. Her forbindes en tandregulering typisk med en tandbøjle som er meget synlig med skinner, som man kan se på tænderne. Det kan både være bøvlet at børste sine tænder, og man skal også være opmærksom på, hvad man spiser. Derfor vælger de fleste i stedet at fokusere på at undgå at smile med tænderne. 

Der er i dag heldigvis kommet en sikker, effektiv og diskret løsning på at få rettet op på dine skæve tænder, underbid, overbid eller, hvis du har mellemrum mellem dine tænder. Du kan vælge at få lavet en invisalign bøjle som er helt diskret at have på. 

Her er fordelene ved at vælge en invisalign bøjle

Der er mange fordele ved at vælge den sikre og smarte invisalign bøjle. Udover at den er gennemsigtig og diskret, så andre ikke kan se at du har bøjle på, så sidder den også godt på tænderne. Den bliver designet og skræddersyet efter dine tænder og mund, så du opnår det bedste resultat efter denne behandling.

Invisalign bøjlen er let at tage af og på. Det vil sige, at du kan få børstet dine tænder grundigt hver morgen og aften, mens du har bøjlen af. Herudover betyder det også, at du kan spise lige det du har lyst til, da du blot kan tage bøjlen af imens. Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at bøjlen skal sidde på tænderne i minimum 22 timer før du får det bedste resultat.

Book en tid til at få lavet en invisalign bøjle

Har du lyst til at gøre noget ved dine skæve tænder, kan du allerede nu booke en tid til invisalign behandling hos https://yousmileismile.dk/.

Flere Nyheder