Mobil covers – beskytter din telefon mod skrammer,ridser og splintring

23 november 2018
Astrid Pedersen
Mobil covers - beskytter din telefon mod skrammer,ridser og splintring

En smartphone anno 2018 er i reglen en teknologis og designmæssig åbenbaring af avanceret elektronik, et væld af smarte funktioner, smukke rene linjer og et følsomt front display, som er omdrejningspunktet for selve interaktionen med diverse apps. I modsætning til fordums mobil telefoner, hvis eneste funktioner var at foretage og besvare opkald samt modtage og sende tekst beskeder, fungerer moderne smartphones som livliner til omverdenen.

Vi bruger hver eneste dag smartphones til alt muligt andet end telefoni – her under kommunikation via sociale medier og chats, streaming af radio og tv, deling af indhold og meget, meget andet. Vi er i stigende grad blevet afhængige af de små apparater. Og derfor er det også noget nær en katastrofe, hvis din smartphone bryder sammen eller går itu.

En smadret smartphone bliver dyr for dig

Den største svaghed, med hvilket en moderne smartphone er behæftet, er dens sårbarhed. Tidligere tiders mobil telefoner var i besiddelse af et robust chassis, som beskyttede telefonen imod hårde slag, for eksempel fra mødet med betongulve eller andre utilgivende overflader. Denne robusthed og resiliens er i vore dage byttet ud med et smukt design og en slank profil, som ikke yder den største beskyttelse af telefonens vitale dele.

En smartphone er, med andre ord, et skrøbeligt apparat, som kræver ekstra beskyttelse, hvis et enkelt fald fra din lomme eller din taske ikke skal tage livet af den. Selv om du er ”heldig”, og det udelukkende er front glasset, som ryger sig en tur ved impact, er et værksteds besøg stadig en dyr affære. Og det er sjældent, du slipper så let – en tur i asfalten kan sagtens koste både dit kamera, din mikrofon og din højttaler, hvis uheldet rigtig er ude.

Beskyt din smartphone – det betaler sig

https://lux-case.dk/ kan du finde billige mobilcovers, som effektivt beskytter din smartphone imod skader.

Flere Nyheder