Skal du have en ny varmekildeløsning?

11 november 2021
Steffen Pedersen

advertorial

Skal du i gang med at lede efter en ny varmekildeløsning til dit hjem eller kontorområde? Så skal du læse med i dette indlæg. Her vil vi nemlig komme omkring tre forskellige varmekildeløsninger, som du kan overveje til hjemmet eller kontorpladsen. 

 

image

 

Træpillefyr

Et træpillefyr er en mulighed for dig, der gerne vil være miljøbevidst. Det kan sikre dig gode besparelser i forhold til varme, da et træpillefyr ikke koster dig en masse penge. Med et træpillefyr skal du selv sørge for at fyre op, når du skal have varme på. Det kræver lige god planlægning, så du ikke står uden varme om natten. Med et træpillefyr bruger du træpiller til at fyre op med. Træpiller er lavet på rester fra træproduktionen, hvorfor du er med til at bruge genanvendt materiale. Det er heller ikke nært så miljøskadende som et oliefyr.

 

Varmepumpe

En anden god opvarmningsløsning er en varmepumpe. Du kan vælge en varmepumpe, der passer til dine behov og det rum, du skal opvarme. Ofte bliver varmepumpen installeret udenfor huset. Det er en god mulighed, fordi det sparer energi og plads, da det kan opvarme dit hjem uden brug af radiatorer eller fodpaneler. Du kan finde firmaer, der kan udføre installationen for dig, både til privaten men også til erhvervslivet. Det er også en god mulighed for dig at spare på varmeregningen ved at udskifte dit gamle varmekildeløsning ud med varmepumper.

 

Jordvarme

Geotermisk energi er en miljøvenlig måde at opvarme dig på. Det er en løsning, der fungerer godt i de fleste klimaer. Jordvarme bliver ledt ind i dit hus eller kontorområde med hjælp fra en rør, der er monteret nede i jorden. Her kan varmen omsættes fra jorden op til dig, så du har får et dejligt og varmt hjem. Det er en billig og meget miljøvenligt måde at opvarme dit hjem på. Det er dog dyrt at få installeret, så derfor skal du lave god research først, før du vælger jordvarme.

Flere Nyheder