Slap af i en lækker hængekøjestol

19 juli 2020
Astrid Pedersen

Ønsker du dig en hængekøje som kan bruge til andet og mere end ren afslapning? Så er en hængekøjestol måske noget for dig.

Hvad er en hængekøjestol?

En hængekøjestol er en mindre udgave af en traditionel hængekøje, fremstillet med henblik på en god sidde oplevelse. I en hængekøjestol sidder du oprejst i stedet for at ligge ned. Det kan gøre mange aktiviteter lettere. Du vil blandt andet lettere kunne læse eller se tv fra din hængekøjestol. Og så er en hængekøjestol perfekt hvis du vil hygge med ungerne – for eksempel læse højt.

Derfor er en hængekøjestol også særdeles velegnet til brug i instutioner. Og der ud over er den smarte hængekøjestol glimrende når du ammer. Du selv og baby kan lade jer vugge ind i en behagelig tilstand af afslapning når den bløde og behagelige hængekøjestol blidt duver frem og tilbage.

Hos hængekøje.dk finder du et bredt udvalg af hængekøjestole som er fremstillet af enten fast, solidt stof eller vævet net. De populære hængekøjestole fås med ekstra forstærkede syninger såfremt stolen skal anvendes til leg og morskab.

Hvorfor købe en hængekøjestol?

En hængekøjestol er et glimrende alternativ til en hængekøje hvis du ikke har plads til en sådan. Samtidig vil du kunne bruge din hængekøjestol til både afslapning og aktivitet, som beskrevet oven for.

Planlægger du at bruge din hængekøjestol sammen med børnene er det en god idé at sørge for at din nye hængekøjestol har ekstra bredde. Og så er de brasilianske hængekøjestole, som er fremstillet af solidt materiale, mere velegnede til leg end de meksikanske. En meksikansk hængekøjestol er nemlig, i lighed med en meksikansk hængekøje, fremstillet af flettet materiale som tilpasser sig kroppen og yder støtte til afslapning – men knap så meget til flere personer på én gang.

Du kan finde den rette hængekøjestol på https://hængekøje.dk/shop/14-haengekoejestol/ 

Flere Nyheder