Tandlæge i højeste kvalitet

26 oktober 2019
Maria Laugesen
Tandlæge i højeste kvalitet

Hvad er vigtigt for dig, når du vælger tandlæge? Er det at den faglige kvalitet på arbejdet er i top, så du kan få den absolut bedste behandling? Er det at din tandlæge og det øvrige personale er venligt, serviceminded og imødekommende? Er det at du har mulighed for at komme til, når du har behov for det i akutte tilfælde? Hos PLUS1 behøver du ikke at prioritere, for der får du nemlig alle de ovenstående. 

Deres hold består af en række fagligt kompetente og meget servicemindede tandlæger, klinikassistenter mv. Her får du altid minimum to sæt øjne på under din behandling, og komplicerede tilfælde bliver gennemgået i plenum for at få faglig sparring. Har du problemer inden for et specifikt område, så vil du blive tilset af en tandlæge med ekspertise på lige netop dette punkt, så du kan få den bedst mulige behandling. Samtidig laver de stikprøver af tilfældige journaler, sådan at de hele tiden kvalitetssikrer deres service og ydelser. Det betyder, at du kan være sikker på at få den bedste behandling, uanset dit problem.

 

Derudover har de et stort fokus på at have patienten i centrum, og du vil altid blive mødt af smilende og imødekommende personale, som lytter til dine ønsker og behov. Har du en akut problemstilling, så tilbyder klinikkerne at tage imod dig til en akuttid, så du kan få det løst her og nu. Det er utrolig meget værd, hvis du pludselig sidder med voldsom tandpine og har brug for hjælp her og nu.

Du kan finde klinikkerne i både København City, i Rødovre, i Ballerup og i Fields. Derfor er der altid en i nærheden af dig, uanset hvilken del af hovedstadsområdet du befinder dig i. Kontakt dem i dag via www.plus1.dk og book din første tid, så du selv kan opleve forskellen.

Flere Nyheder